Για μία ασφαλή και με διαύγεια συνεργασία σας παραπέμπουμε πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ)

Οι συναλλαγές σας με το texnikos.com.gr, εταιρία ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΗΛΙΑΣ είναι απόλυτα σύννομες με το νόμο Ν. 2472/97 περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και σύμφωνες με τις νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (Privacy – Cookie Law Directive 2013) αλλά και απόλυτα εναρμονισμένη μέσω των σύγχρονων κρυπτογραφημένων συστημάτων της με τον νέο Γενικό Κανονισμό GDPR (General Data Protection Regulation – 25/5/2018) για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα στοιχεία σας φυλάσσονται με ασφάλεια και δεσμευόμαστε γι’ αυτό. Δε τηρείται από εμάς καμία πληροφορία της Πιστωτικής σας Κάρτας, παρά μόνο από τα Τραπεζικά συστήματα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

1. Όροι

Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΗΛΙΑΣ έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις, μέσα από την ιστοσελίδα “Όροι χρήσης” του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη γίνει.

2. Εγγύηση -αντικατάσταση, αλλαγές και επιστροφή προϊόντων

Η εταιρία μας προσφέρει εγγύηση για τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για το ίδιο χρονικό διάστημα και με τους ίδιους όρους και περιορισμούς που θέτει ο κατασκευαστής. Ειδικότερα ισχύουν τα όσα σχετικώς αναγράφονται για κάθε προϊόν. Αν ένα προϊόν παρουσιάσει κάποιο ελάττωμα μέσα στο χρονικό διάστημα που ισχύει η εγγύηση, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα αποστολέα και αφού το ελέγξουμε και επιβεβαιώσουμε πως συνεπάγεται στους όρους της εγγύησης το επισκευάζουμε ή σας στέλνουμε ένα ίδιο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Αλλαγές προϊόντων γίνονται σε διάστημα 15 ημέρων από την ημερομηνία παραγγελίας με προϊόντα επιλογής του αγοραστή. Τα έξοδα αποστολής μη επιθυμητού προϊόντος και παραλαβής νέου επιβαρύνουν τον πελάτη. Αλλαγή θα γίνεται μόνο σε προϊόντα αχρησιμοποίητα στα οποία η συσκευασία τους από τον κατασκευαστή είναι σφραγισμένη, με την αποστολή της απόδειξης/τιμολογίου αγοράς, σε αντίθετη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής και το δέμα θα αποστέλλεται πίσω εφόσον έχουν καλυφθεί τα έξοδα αποστολής από τον αγοραστή.

Δικαίωμα υπαναχώρησης δεν γίνεται δεκτό. Μόνο αλλαγής – αντικατάστασης προϊόντος. ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων.

3. Υποχρεώσεις και ευθύνη χρήστη

Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΗΛΙΑΣ για αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

4.Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΗΛΙΑΣ βρίσκεται στην Καλαμάτα Μεσσηνίας (Ελλάδα) και ασχολείται με τη λιανική πώληση ειδών αυτοματισμού για γκαραζόπορτες, είδη parking, ανταλλακτικά – εξαρτήματα για μοτέρ, λωριδοκουρτίνες PVC, ηλεκτρονικά τμήματα μηχανισμών.

Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΗΛΙΑΣ δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών περί της μη διαθεσιμότητας τους και της πιθανής καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα TEXNIKOS.COM.GR δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή ασυμβατότητα της δικής τους υποδομής. Επίσης, ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος ή οδηγιών που συνοδεύουν τα προϊόντα.

Σε καμία περίπτωση η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΗΛΙΑΣ δεν θα ευθύνεται για ζημίες, άμεσες ή έμμεσες, θετικές ή αποθετικές, ή διαφυγόντα κέρδη, που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματός της και των προϊόντων του.

Αποκλείεται ρητά κάθε ευθύνη της εταιρίας για τυχόν ζημία ή διαφυγόν κέρδος που επέρχεται στον αγοραστή ή σε τρίτους και προκύπτει από ακατάλληλη λειτουργία ή βλάβη του πωληθέντος είτε κατά την διάρκεια του χρόνου της εγγυήσεως, είτε μετά την λήξη της εγγυήσεως ή διακοπή της παραγωγής από τον κατασκευαστικό οίκο οποιουδήποτε των ανταλλακτικών του. Αποκλείεται επίσης κάθε ευθύνη της εταιρίας για απαιτήσεις που προβάλλουν τρίτοι κατά του αγοραστή απορρέουσες από τις ανωτέρω αιτίες. Σε κάθε περίπτωση το ποσό του εκδοθέντος τιμολογίου της εταιρείας ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΗΛΙΑΣ αποτελεί και το ανώτατο όριο ευθύνης της προς αποζημίωση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων μόνο προς πληροφόρηση. Η παραπομπή σε συνδέσμους που ανήκουν σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων δεν αποτελεί υιοθέτηση των απόψεων και πράξεων τους ή αποδοχή του περιεχόμενου που αυτοί εκφράζουν, δημοσιεύουν ή αναρτούν. Οι υπεύθυνοι κατά τον νόμο φορείς των διαδικτυακών τόπων φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο τους ή για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση τους. Ο χρήστης αποδέχεται ότι με την επίσκεψη σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, αποχωρεί από το διαδικτυακό τόπο της εταιρείας ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΗΛΙΑΣ και υπόκειται στους όρους χρήσης αυτών.

Το κατάστημα εμπορεύεται τα προϊόντα δεν έχει καμία ευθύνη για την τοποθέτησή τους και την ορθή χρήση τους. Η διαδικασία και ο τρόπος λειτουργίας αφορά καθαρά τον αγοραστή.